Gemeente Zeewolde, Ontwerp bestemmingsplan Aanpassen kruising Ganzenweg-Knardijk

Logo Zeewolde

Vanaf woensdag 18 december 2019 ligt het ontwerp bestemmingsplan Aanpassen kruising Ganzenweg-Knardijk gedurende 6 weken ter inzage. Het plangebied omvat het kruispunt van de N302 (Ganzenweg), N306 (Harderdijk) en de N707 (Knardijk) plus diverse weggedeelten direct aansluitend op het kruispunt.

Het bestemmingsplan ziet op de realisatie van de aanpassing van de kruising door de huidige turborotonde te vervangen door een ongelijkvloerse kruising.

In het kader van zorgvuldige besluitvorming is gekozen om vrijwillig een Milieu Effect Rapportage (MER) op te stellen. Deze MER maakt integraal deel uit van het ontwerpbestemmingsplan en is opgenomen in bijlage 1 van de toelichting.

Ter inzage

U kunt het ontwerpbestemmingsplan Aanpassen kruising Ganzenweg-Knardijk met ID nummer NL.IMRO.0050.BPKruisingGAKD-ON01 inzien bij het Publiekscentrum van het gemeentehuis in Zeewolde of online via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijze

Tijdens de inzagetermijn tot en met 28 januari 2020 kan iedereen een zienswijze naar voren brengen.

Dat kan:

  • 1.

    online op www.zeewolde.nl/zienswijze. Hiervoor heeft u een DigiD nodig.

  • 2.

    schriftelijk bij de gemeenteraad, Postbus 1, 3890 AA Zeewolde.

  • 3.

    mondeling door een afspraak te maken met de behandelend ambtenaar mevrouw M.F. Nagelhout, telefoonnummer 036-5229522 of de heer D. de Vries, telefoonnummer 058-2564049. 

In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerp bestemmingsplan de zienswijze betrekking heeft.

Naar boven