Beschikking omgevingsvergunning Tabaksakker 8 Vlierden

Logo Deurne

Burgemeester en wethouders van de gemeente Deurne maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) met toepassing van artikel 2.1, eerste lid onder c van de Wabo, een omgevingsvergunning hebben verleend. De vergunning is verleend voor een afwijking van het geldende bestemmingsplan voor het toevoegen van 1 extra woning, waarmee de oprichting van 2 levensloopbestendige woningen aan de Tabaksakker 8 in Vlierden mogelijk wordt gemaakt.

Definitieve beschikking omgevingsvergunning (afwijking bestemmingsplan)

De ontwerpbeschikking is op 10 oktober 2019 gepubliceerd in de plaatselijke Huis aan Huis courant en de Staatscourant en heeft vanaf 11 oktober 2019 zes weken ter inzage gelegen. Gedurende deze termijn zijn geen zienswijzen binnengekomen. De beschikking omgevingsvergunning is ten opzichte van de ontwerpbeschikking niet inhoudelijk gewijzigd.

Wanneer ligt dit ter inzage?

De definitieve beschikking en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van vrijdag 13 december 2019 gedurende 6 weken ter inzage.  

Waar is dit terug te vinden?

Alle stukken kunt u op de volgende manieren raadplegen:

 

  • 1.

    digitaal via

  • 2.

    bij het Klantcontactcentrum (tijdens de openingstijden) in het gemeentehuis van Deurne aan de Markt 1.  

    Wat betekent dit voor u?

     

    Rechtsmiddelen

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kan binnen zes weken vanaf de dag na de terinzagelegging van het besluit hiertegen beroep worden ingesteld bij de Rechtbank Oost-Brabant, sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ‘s-Hertogenbosch. Beroep kan worden ingesteld door:

  • 1.

    een belanghebbende die tijdig een zienswijze bij het college van Burgemeester en wethouders naar voren heeft gebracht;

  • 2.

    een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze op de ontwerpbeschikking bij het college van Burgemeester en wethouders naar voren te brengen.

 

Voorlopige voorziening

Het beroepschrift heeft geen schorsende werking. Dit betekent dat het besluit de dag na afloop van de beroepstermijn in werking treedt, tenzij gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Rechtbank is ingediend. In dat geval treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

 

Heeft u vragen?

Laat het ons gerust weten. Ons Klantcontactcentrum is op werkdagen bereikbaar. U kunt bellen naar (0493) 38 77 11.

Naar boven