Ontwerpbesluit omgevingsvergunning Heuvel 22, Dongen

Logo Dongen

 

Burgemeester en wethouders zijn voornemens om met toepassing van artikel 2.12, lid 1 sub a 30 Wabo af te wijken van het bestemmingsplan en voor de hieronder genoemde deelactiviteiten, met toepassing van de uitgebreide voorbereidingsprocedure, een omgevingsvergunning te verlenen.

 

De aanvraag betreft het perceel Heuvel 22 te Dongen, kadastraal bekend als gemeente Dongen sectie A, nummer 3291 en voorziet in de volgende deelactiviteiten:

- het (ver)bouwen van een bouwwerk;

- het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met het bestemmingsplan;

- het maken, hebben of veranderen van een uitweg of het gebruik daarvan veranderen;

 

Het ontwerpbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken liggen vanaf vrijdag 13 december 2019 tot en met donderdag 23 januari 2020 tijdens de openingstijden ter inzage bij de balie Bouwen en Milieu in de Publiekshal van het gemeentehuis. De stukken zijn tevens in te zien via www.dongen.nl / Omgevingsvergunning / Heuvel 22.

 

Gedurende deze zes weken kan een ieder bij het college van burgemeester en wethouders op de volgende wijze een zienswijze naar voren brengen:

 

  • 1.

    schriftelijk (ter attentie van: burgemeester en wethouders van Dongen, Postbus 10153, 5100 GE in Dongen), onder vermelding van “Zienswijze ontwerpbesluit Heuvel 22 (zaaknummer 00071086)". U kunt uw reactie ook per email aanleveren via info@dongen.nl;

  • 2.

    mondeling, na het maken van een afspraak met de behandelend ambtenaar van het team Vergunningen en Handhaving (tel: 140162).

     

Naar boven