Ontwerpbesluit omgevingsvergunning uitgebreide procedure Zonnepark Flierbelten

Logo Twenterand

 

Burgemeester en wethouders van Twenterand maken bekend dat met ingang van 12 december 2019 zes weken het volgende ontwerpbesluit in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht ter inzage ligt:

 

De ontwerpomgevingsvergunning ‘Zonnepark Flierbelten’ voor het tijdelijk (voor 25 jaar) aanleggen van een zonnepark (5 jaar langer dan een eerder verleende vergunning) op het perceel kadastraal bekend gemeente Den Ham, sectie N, nummers 1412, 1027, 1258 en 1003 plaatselijk bekend Flierdijk 3zp (2019.HZ_WABO.278). Het identificatienummer van de omgevingsvergunning is NL.IMRO.1700.201917OVBG-ont1

 

Ter inzage en zienswijzen

Het plan is van 12 december 2019 op afspraak in te zien in het gemeentehuis in Vriezenveen. U kunt de stukken tevens digitaal inzien via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl en de gemeentelijke website www.twenterand.nl/digitaalinzien.

Tijdens de bovengenoemde termijn kan een ieder mondeling of schriftelijk een zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan het college, Postbus 67, 7670 AB te Vriezenveen en dienen voor het einde van de termijn te worden ingediend, dan wel ter post te zijn bezorgd. Mondelinge zienswijzen kunt u binnen de genoemde periode indienen, nadat daarvoor een afspraak is gemaakt met één van de medewerkers via het algemene telefoonnummer.

Naar boven