Omgevingsvergunning met projectafwijking tweede fase project Zandekkers in Ravenswaaij

Logo Buren

Burgemeester en wethouders van de gemeente Buren maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning hebben verleend voor het bouwen van de laatste 21 woningen van het project Zandekkers in Ravenswaaij, bestaande uit de activiteiten:

  • 1.

    Bouwen (Art. 2.1 lid 1a Wabo).

  • 2.

    Handelen in strijd met regels RO (Art. 2.1 lid 1c Wabo).

  • 3.

    Maken of veranderen van uitwegen (Art. 2.2 lid 1e Wabo). 

Locatie:

  • 1.

    Blokhuys 1 t/m 9 (oneven), Ravenswaaij

  • 2.

    Zandekkers 5 t/m 11 (oneven), Ravenswaaij

  • 3.

    De Leck 1 t/m7 (oneven) en 2 t/m 16 (even), Ravenswaaij

De omgevingsvergunning, met bijbehorende stukken ligt vanaf donderdag 12 december 2019, gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis van de gemeente Buren. De stukken zijn tijdens de openingstijden in te zien bij de infobalie van het gemeentehuis in Buren, De Wetering 1, 4021 VZ te Maurik.

Tegen de omgevingsvergunning kan, gedurende de beroepstermijn, beroep worden ingediend door belanghebbenden die kunnen aantonen, dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om een zienswijze over het ontwerpbesluit in te dienen.

Beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Indien beroep is ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Aan zowel het instellen van beroep als het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Het besluit tot verlening van de omgevingsvergunning treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Wanneer binnen de beroepstermijn een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt een besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Buren, 11 december 2019

Naar boven