Ontwerp-omgevingsvergunning Smisserstraat ong. gemeente Nederweert

Logo Nederweert

De ontwerpvergunning eerste fase betreft het buitenplans afwijken van de beheersverordening Nederweert, Budschop, Eind en Ospeldijk via omgevingsvergunning, zoals bedoeld in artikel 2.12 lid 1 sub a ten derde Wabo. (  kenmerk U1 20180098)

Er wordt de nieuwbouw van een brandweerkazerne mogelijk gemaakt op de locatie Smisserstraat ong. te Nederweert, kadastraal bekend gemeente Nederweert L 3828.

Het kenmerk is NL.IMRO.0946.BAKazerne2019-ON01.

U kunt de stukken inzien binnen zes weken na de dag van publicatie, van 8 februari 2019 tot en met 21 maart 2019, bij de centrale klantenbalie, op afspraak, via www.nederweert.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl. Het betreft een eerste fase ontwerpvergunning. De vergunning treedt pas in werking op het moment dat de tweede fase ook in werking treedt.

Gedurende de inzageperiode kan iedereen ten aanzien van de ontwerpvergunning schriftelijk dan wel mondeling gemotiveerde zienswijzen naar voren brengen bij het college van Burgemeester en Wethouders, postbus 2728, 6030 AA in Nederweert. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met een medewerker van het team Ruimte en Wonen.

 

Nederweert, 7 februari 2019

Burgemeester en Wethouders van Nederweert

Naar boven