Omgevingsvergunning Parc Sandur Zuidbargerstraat 142

Logo Emmen

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Emmen hebben een omgevingsvergunning verleend voor de bouw van twee vrijstaande woningen op het perceel Zuidbargerstraat 142 te Emmen. De aanvraag gaat over het afwijken van het bestemmingsplan en bouwen van een bouwwerk. De aanvraag is geregistreerd onder zaak ‘1503-2019.

 

U kunt de verleende omgevingsvergunning van 18 december 2019 tot en met 28 januari 2020 met de daarbij behorende stukken bekijken bij het Klant Contact Centrum op het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Emmen. U kunt de verleende omgevingsvergunning ook digitaal bekijken via www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Bezwaar

Belanghebbenden kunnen tegen een vergunning of een weigering binnen een termijn van 6 weken een schriftelijk en gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Emmen, Postbus 30.001, 7800 RA Emmen. De bezwaartermijn begint op de dag na de datum van bekendmaking van het betreffende besluit.

Een bezwaarschrift moet in ieder geval bevatten: de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht inclusief datum en nummer van het genomen besluit, de gronden (redenen) van het bezwaar, een vertaling van het bezwaarschrift als deze in een vreemde taal is gesteld en behandeling noodzakelijk is.

 

Als het bezwaarschrift niet voldoet aan deze eisen of te laat is ingediend, kan het bezwaar niet-ontvankelijk worden verklaard. Dit betekent dat het bestuursorgaan niet inhoudelijk op uw bezwaren hoeft in te gaan. Een onafhankelijke commissie zal uw bezwaarschrift behandelen en u horen. Deze commissie brengt na het horen een advies uit aan de het college van burgemeester en wethouders. Het college neemt de beslissing op uw bezwaarschrift.

 

Naar boven