Voorbereidingsbesluit Dorpsstraat De Koog, Texel

Logo Texel

 

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Texel maken bekend, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening jo. Artikel 3:42 van de Algemene wet bestuursrecht, dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 18 december 2019 een voorbereidingsbesluit met nummer NL.IMRO.0448.DKG2019VB0001-va01 heeft genomen voor de Dorpsstraat en omgeving in De Koog van de gemeente Texel, zoals aangegeven op de verbeelding, die onderdeel uitmaakt van dit besluit.

Het voorbereidingsbesluit treedt in werking op de dag na de bekendmaking.

 

Het voorbereidingsbesluit met de daarbij behorende verbeelding ligt voor iedereen ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis, Emmalaan 15 in Den Burg.

De stukken zijn tevens langs elektronische weg beschikbaar via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl en via de gemeentelijke website www.texel.nl / actueel/bekendmakingen.

 

Met dit voorbereidingsbesluit wordt voorkomen dat er vooruitlopend op het nieuwe bestemmingsplan ongewenste ontwikkelingen plaatsvinden in de Dorpsstraat en omgeving in De Koog, die niet in overeenstemming zijn met het wensbeeld voor het aanzicht van de straat, waarover in het kader van Planet De Koog overeenstemming is bereikt tussen de gemeente en vertegenwoordigers vanuit het dorp.

 

Het is niet mogelijk bezwaar te maken of beroep in te stellen tegen dit voorbereidingsbesluit.

burgermeester en wethouders van Texel

Dhr. ir. M.C. Uitdehaag, burgemeester

Mw. E. van der Bruggen, secretaris

Naar boven