Kennisgeving besluit Wet algemene bepalingen omgevingsrecht Uitgebreide voorbereidingsprocedure

Logo Noordoostpolder

Burgemeester en wethouders van Noordoostpolder maken bekend, dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht vergunning hebben verleend:

Vergunning: HZ_WABO 2019-0488

Voor: Het gaat hierbij om het verlengen van het gebruik van het gerealiseerde zonnepark op de hoek Muntweg en de Kuinderweg te Emmeloord (kadastraal perceel sectie A, nr. 2846) voor de duur van 25 jaren.

Locatie: Hoekperceel Muntweg/Kuinderweg Emmeloord.

Besluit: Verzonden op 6 december 2019 aan aanvrager.

De beschikking is ten opzichte van de ontwerp beschikking niet gewijzigd.

De verleende omgevingsvergunning met de daarbij behorende stukken liggen met ingang van 12 december 2019 gedurende zes weken ter inzage bij loket woonomgeving in het gemeentehuis te Emmeloord, tijdens werkdagen op maandag tot en met vrijdag van 08.30 – 12.00 uur.

Tevens is het plan te raadplegen via http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0171.PB00075-0002

Beroep indienen

Tegen de beschikking kan gedurende deze periode beroep worden ingesteld door:

 Degenen die zienswijzen hebben ingebracht tegen de ontwerp beschikking.

 De adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid advies uit te brengen over de ontwerp beschikking.

 Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen de ontwerp beschikking.

 Degenen die een zienswijze willen inbrengen tegen de wijzigingen die bij het nemen van het besluit ten opzichte van het ontwerp zijn aangebracht.

Volgens de Algemene wet bestuursrecht kunnen al diegenen van wie het belang rechtstreeks bij dit besluit is betrokken daartegen beroep instellen bij de rechtbank te Zwolle-Lelystad. Dat kan door binnen zes weken na de datum van bekendmaking (verzending) van dit besluit een beroepschrift in te dienen bij de Rechtbank Midden Nederland, sector Bestuursrecht. Het adres is: Postbus 16005, 3500 DA Utrecht.

In het beroepschrift moet in ieder geval het volgende vermeld worden:

 de naam en het adres van de indiener;

 de datum van het beroepschrift (dagtekening);

 een omschrijving van het besluit waartegen beroep wordt ingediend;

 de reden(en) waarom beroep wordt ingediend;

 een handtekening.

Wanneer iemand beroep heeft ingediend, kan hij daarnaast de Voorzieningenrechter van de rechtbank vragen een voorlopige voorziening treffen, indien de onmiddellijke uitvoering van het besluit onherstelbare gevolgen met zich meebrengt. Het indienen van beroep schorst namelijk niet automatisch de geldigheid van het besluit. Aan het instellen van beroep en vragen van een voorlopige voorziening zijn kosten verbonden. Nadere informatie kan worden verkregen bij het cluster Advies, tel. (0527) 63 35 12/63 33 66.

 

 

Naar boven