6e Wijzigingsplan ‘Kom Halsteren’ (Jankenberg 25 - Raemdonck 2c)

Logo Bergen op Zoom

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat zij het 6e wijzigingsplan ‘Kom Halsteren’ heeft vastgesteld. Het wijzigingsplan ziet op het verplaatsen van het bouwvlak aan de Jankenberg 25 te Halsteren naar de Raemdonck 2c te Halsteren waardoor het mogelijk wordt de vrijstaande woning op het perceel aan de Jankenberg 25 te slopen en een vervangende woning hiervoor terug te bouwen op hetzelfde perceel aan de Raemdonck 2c te Halsteren. Deze ontwikkelingen vinden plaats op het perceel kadastraal bekend Halsteren Sectie C, nummer 1622.

Het besluit van het college ligt voor iedereen vanaf 12 december 2019, gedurende 6 weken tijdens kantooruren ter inzage in de leeshoek van het stadskantoor, J. Obrechtlaan 4, Bergen op Zoom. Het besluit is tevens digitaal in te zien via onze website www.bergenopzoom.nl (via actuele bekendmakingen). Het bestemmingsplan is ook beschikbaar via de link www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende genoemde periode van zes weken kan tegen het besluit van het college inzake de vaststelling van het wijzigingsplan schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 200019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig een zienswijze bij het college heeft ingediend, danwel door belanghebbenden aan wie niet verweten kan worden dat zij niet tijdig een zienswijze ingediend hebben.

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn naast het beroepschrift tevens een verzoek is ingediend om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit van het college niet in werking voordat op een dergelijk verzoek is beslist.

 

Het college van burgemeester wethouders van Bergen op Zoom.

 

Bergen op Zoom, 11 december 2019

 

Naar boven