Omgevingsvergunning Mina Krusemanstraat 40-44

Logo Delft

Burgemeester en wethouders van Delft maken bekend, dat zij een omgevingsvergunning op basis van artikel 2.12, eerste lid, onder a, sub 3, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) ter visie gaan leggen.

Aan de Mina Krusemanstraat 40-44 zijn plannen voor het realiseren van een dakopbouw met zes appartementen. Omdat deze plannen niet in het bestemmingsplan Noordwest 2 passen wordt een omgevingsvergunning voor afwijken van het bestemmingsplan doorlopen.

De ontwerp omgevingsvergunning

De ontwerpvergunning voorziet in een dakopbouw ter plaatse van Mina Krusemanstraat 40-44.

Omgevingsvergunning inzien

Vanaf 7 februari tot en met 20 maart 2019 kunt u het bovenstaande document op de volgende wijzen bekijken:

  • 1.

    Op afspraak bij het Klant Contact Centrum aan Stationsplein 1.

  • 2.

    De vergunning kunt u opvragen op www.ruimtelijkeplannen.nl via de directe link: NL.IMRO.0503.OV0021-1001.

Informatieavond

Op maandag 18 februari 2019 is er een inloopbijeenkomst van 18.00-20.00 uur op de locatie Stationsplein 1 te Delft. Tijdens deze bijeenkomst kunt u de documenten bekijken, vragen stellen en eventueel mondeling een zienswijze indienen. 

Reageren op de ontwerp omgevingsvergunning

U kunt reageren op de vergunning, het is namelijk een ontwerp-vergunning. Het kan aangepast worden op basis van de reacties die erop komen. Wilt u reageren? Stuur dan een brief met uw reactie (zienswijze) op de omgevingsvergunning naar:

Het college van burgemeester en wethouders Delft

Postbus 78

2600 ME Delft

Vermeld in uw reactie (zienswijze) duidelijk uw naam en adres. U kunt uw reactie indienen vanaf 7 februari tot en met 20 maart 2019. Het is niet mogelijk om via e-mail een zienswijze in te dienen.

Hoe gaat het nu verder?

Reageert u op de ontwerpvergunning? Dan ontvangt u een nota waarin alle binnengekomen reacties zijn samengevat en beantwoord. De Nota zienswijzen en de omgevingsvergunning worden daarna aan de gemeenteraad aangeboden voor een definitieve verklaring van geen bedenkingen. Nadat deze verklaring van geen bedenkingen is verkregen kan de vergunning verleend worden.

Vragen?

Hebt u vragen over de omgevingsvergunning? Of wilt u meer informatie over bijvoorbeeld de procedure? Neem dan contact op via het Klant Contact Centrum via 14015. U kunt ook altijd kijken op www.delft.nl

Naar boven