Besluit aanvraag omgevingsvergunning drijvende wandelpaden, dijken en eilanden en een zonnepanelenpark op het Lingemeer te Ommeren

Logo Buren

Burgemeester en wethouders van de gemeente Buren maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) de omgevingsvergunning hebben verleend voor het realiseren van drijvende wandelpaden, dijken en eilanden en een drijvend zonnepanelenpark op het adres Lingemeer ong. in Ommeren bestaande uit de activiteiten:

• Bouwen (Art. 2.1 lid 1a Wabo).

• Uitvoeren werk en werkzaamheden (Art. 2.1 lid 1b Wabo).

• Handelen in strijd met regels RO (Art. 2.1 lid 1c Wabo).

Locatie : Lingemeer ong. in Ommeren.

De aanvraag omgevingsvergunning en het besluit met bijbehorende stukken liggen vanaf donderdag 12 december 2019 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis van de gemeente Buren. De aanvraag, de beschikking en de bijbehorende stukken zijn tijdens de openingstijden in te zien bij de Infobalie van het gemeentehuis Buren, De Wetering 1, 4021 VZ te Maurik.

Beroep instellen

Tijdens de beroepstermijn kunt u beroep instellen bij de rechtbank Gelderland. Voor het instellen van beroep moet u een beroepschrift indienen. Het beroepschrift is een brief waarin u uitlegt waarom u het niet eens bent met de beslissing van de gemeente Buren.De termijn voor het indienen van een beroepschrift is zes weken. Deze termijn begint op de dag na de bekendmaking van het besluit. Als uw beroepschrift te laat binnen komt, wordt het niet in behandeling genomen.

In uw beroepschrift moet u in ieder geval vermelden:

  • 1.

    uw naam en adres;

  • 2.

    de datum waarop u het beroepschrift schrijft;

  • 3.

    de omschrijving van de beslissing, met zo mogelijk een kopie van de beslissing;

  • 4.

    de reden waarom u beroep instelt;

  • 5.

    uw handtekening. U moet het beroepschrift ondertekenen. 

In plaats van per brief kunt ook door het invullen van een webformulier beroep instellen bij de rechtbank Gelderland. Het webformulier vindt u op de site www.rechtspraak.nl.

Voorlopige voorziening

Tijdens de beroepsprocedure geldt de genomen beslissing. Het kan zijn dat deze beslissing intussen onherstelbare gevolgen voor u heeft. U kunt dan tegelijk met uw beroepschrift of tijdens de beroepsprocedure een voorlopige voorziening vragen aan de rechter. Dit betekent dat een speciale regeling kan worden getroffen voor de periode dat uw beroepschrift nog in behandeling is. Een voorlopige voorziening moet u vragen aan het rechterlijk college waar u in beroep gaat of bent gegaan.

Griffierecht

Als u beroep instelt of een voorlopige voorziening vraagt, moet u griffierecht betalen. Voor informatie over de actuele tarieven voor griffierecht kunt u de website www.rechtspraak.nl.

Buren, 11 december 2019

Naar boven