Ontwerpwijzigingsplan Appingedam - Jukwerderweg 58

Logo Appingedam

 

Burgemeester en wethouders van Appingedam maken, gelet op artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het volgende ontwerp-wijzigingsplan 'Appingedam – Jukwerderweg 58' ter inzage ligt.

 

Het ontwerp-wijzigingsplan beoogt de wijziging van de bestemming van het perceel aan de Jukwerderweg 58. Er rust een agrarische bestemming op het perceel. Het agrarisch bedrijf ter plaatse is gestopt, waardoor aan het perceel een passende bestemming dient te worden toegekend. In het bestemmingsplan 'Stad Appingedam, deelplan Agrarische gebieden' is een wijzigingsbevoegdheid opgenomen, waarbij de bestemming 'Agrarisch' kan worden gewijzigd in de bestemming 'Wonen-E1' ten behoeve van een functieverandering van het perceel.

 

Het ontwerp-wijzigingsplan Appingedam- Jukwerderweg 58 met bijbehorende stukken wordt voor een ieder met ingang van donderdag 5 december 2020 gedurende een termijn van zes weken (tot en met 15 januari 2019) ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

1. Het digitale ontwerp-wijzigingsplan kunt u raadplegen op de landelijke website http://www.ruimtelijkeplannen.nl (planidentificatienummer NL.IMRO.0003.BPJukwrdrwg58-ON01)

2. Het plan is ook in te zien bij de Publieksbalie van het Stadskantoor, aan de Wilhelminaweg 14 te Appingedam.

 

Zienswijze indienen

Belanghebbenden die het niet eens zijn met (onderdelen van) het plan kunnen binnen de termijn van terinzagelegging schriftelijk of mondeling zienswijzen kenbaar maken bij het college van Burgemeester en Wethouders van Appingedam, Postbus 15, 9900 AA, Appingedam. Degene die een mondelinge zienswijze kenbaar wil maken, kan contact opnemen met een medewerker van het Klant Contact Centrum via telefoonnummer 14 0596.

Naar boven