Vooraankondiging voorbereiden bestemmingsplan “Boezemkade 9 Puttershoek” en “Herziening bestemmingsplan Buitensluis locatie Burg. de Zeeuwstraat ong. tegenover 68 Numansdorp”

Logo Hoeksche Waard

Burgemeester en wethouders van Hoeksche Waard maken op grond van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) bekend dat de bestemmingsplannen ‘Boezemkade 9 Puttershoek’ en ‘Herziening bestemmingsplan Buitensluis locatie Burg. de Zeeuwstraat ong. tegenover 68 Numansdorp’ worden voorbereid.  

Boezemkade 9 Puttershoek

Het bestemmingsplan maakt het mogelijk om 3 extra woningen te bouwen op het perceel Boezemkade 9 in Puttershoek, kadastraal bekend Puttershoek, sectie C, nummer 313.

‘Herziening bestemmingsplan Buitensluis locatie Burg. de Zeeuwstraat ong. tegenover 68 Numansdorp’

Het bestemmingsplan maakt het mogelijk om 1 extra woning te realiseren op het perceel plaatselijk bekend Burgemeester de Zeeuwstraat ong. tegenover 68 te Numansdorp, kadastraal bekend, sectie F, nummer 2630.

 

Deze bekendmaking is alleen een vooraankondiging. Het is op dit moment nog niet mogelijk zienswijzen tegen de op te stellen bestemmingsplannen naar voren te brengen. Deze mogelijkheid bestaat pas later in de procedure. Ook worden onafhankelijke instanties nu nog niet in de gelegenheid gesteld om een advies uit te brengen.

 

Als de bestemmingsplannen in ontwerp gereed zijn maken wij dat bekend in deze gemeenterubriek en in de Staatscourant.  Daarbij informeren wij u over het ter inzage leggen van het ontwerp bestemmingsplan en de mogelijkheden voor het indienen van een zienswijze.

 

Naar boven