Ontwerp bestemmingsplan Herbegrenzing Glastuinbouwconcentratiegebied Meelderbroek

Logo Venlo

 

 

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) de terinzagelegging bekend van:

 

  • Ontwerp bestemmingsplan ‘ Herbegrenzing Glastuinbouwconcentratiegebied Meelderbroek te Belfeld (I MRO nummer NL.IMRO.0983.BP201904MEELDERBR-ON01 )

 

Het plan voorziet in een herbegrenzing van het glastuinbouwconcentratiegebied Meelderbroek te Belfeld, waarbij een gebied aan de noordwestzijde van het glastuinbouwconcentratiegebied aan het concentratiegebied wordt onttrokken. Een gebied ten zuiden van het concentratiegebied wordt aan het glastuinbouwconcentratiegebied toegevoegd. Tevens worden in het plan mogelijkheden opgenomen om het noordoostelijk deel van het glastuinbouwconcentratiegebied te kunnen revitaliseren en te herontwikkelen voor glastuinbouw. Het plangebied is globaal gelegen aan de Elshoutweg, Koelesweg en Broekstraat. Op basis van de mer-aanmeldnotitie is besloten dan geen milieueffectrapport hoeft te worden opgesteld.

 

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt vanaf 12 december 2019 tot en met 22 januari 2020 ter inzage in het Stadskantoor Venlo, Hanzeplaats 1 te Venlo. De stukken kunnen hier analoog en digitaal worden ingezien. Inzage van analoge stukken is in het Stadskantoor uitsluitend mogelijk op afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met het Klantcontactcentrum (KCC) via telefoonnummer 14 077.

 

Het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken zijn tevens in te zien langs elektronische weg via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl, identificatienummer NL.IMRO.0983.BP201904MEELDERBR-ON01. Via de gemeentelijke website www.venlo.nl is tevens een link naar www.ruimtelijkeplannen.nl beschikbaar.

 

Zienswijzen ontwerpbestemmingsplan

Er kunnen binnen de termijn van terinzagelegging door eenieder mondeling of schriftelijk zienswijzen worden ingediend bij de gemeenteraad van Venlo. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze dient u binnen de termijn een afspraak te maken. Het is niet mogelijk per e-mail zienswijzen in te dienen.

 

Venlo, 11 december 2019

Naar boven