Ontwerp-omgevingsvergunning voor het gebruiken van het pand ten behoeve van een micro-bierbrouwerij op het perceel Beekstraat 10 te Apeldoorn

Logo Apeldoorn

 

Burgemeester en wethouders zijn van plan om, met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, aanhef en onder a, onder 3 en artikel 2.17 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, een omgevingsvergunning te verlenen voor gebruiken van pand ten behoeve van een micro-bierbrouwerij én het afwijken van het bestemmingsplan Binnenstad-West op het perceel Beekstraat 10. De afwijking bestaat uit het beoogde gebruik, dat bij recht niet is toegstaan op dit perceel.

 

Van 9 december 2019 tot en met 20 januari 2020 ligt voor iedereen ter inzage het ontwerpbesluit met alle bijbehorende stukken, waaronder de aanvraag en de ruimtelijke onderbouwing.

 

Tijdens de periode waarin het ontwerpbesluit ter inzage ligt kan iedereen een zienswijze over het ontwerpbesluit geven. Dat kan op de volgende manieren:

  • schriftelijk: stuur uw zienswijze naar burgemeester en wethouders, Postbus 9033, 7300 ES Apeldoorn, onder vermelding van 'zienswijze over ontwerpbesluit Ruimtelijk Onderbouwing Micro-bierbrouwerij'. De zienswijzenbrief moet door u ondertekend zijn en ten minste uw naam, adres en woonplaats en indien mogelijk ook uw telefoonnummer bevatten.

  • mondeling: maak een afspraak met M. van den Brink, bereikbaar via 14055.

Het indienen van zienswijzen via e-mail is niet mogelijk.

 

Het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken ligt ook ter inzage bij het Omgevingsloket. De medewerkers van het Omgevingsloket kunnen u er meer over vertellen. Bij het Omgevingsloket kunt u alleen op afspraak terecht. Informatie over het maken van een afspraak en over de locatie van het Omgevingsloket vindt u op www.apeldoorn.nl/stadhuis. Het ontwerpbesluit kan op verzoek digitaal worden toegezonden door een mail te sturen aan infoomgevingsloket@apeldoorn.nl.

 

Apeldoorn, 4 december 2019

Naar boven