Ontwerpbestemmingsplan “Tilburgseweg 13a en 13b”

Logo Hilvarenbeek

Burgemeester en Wethouders van Hilvarenbeek maken bekend dat met ingang van vrijdag 8 februari 2018  voor iedereen ter inzage ligt, het ontwerpbestemmingsplan (artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening) “Tilburgseweg 13a en 13b”. Ook maken zij bekend dat zij ten behoeve van het bestemmingsplan voornemens zijn op grond van artikel 83 van de Wet geluidhinder een hogere grenswaarde vast te stellen.

Het ontwerpbestemmingsplan, het ontwerpbesluit hogere grenswaarde en de daarbij behorende stukken kunnen met ingang van vrijdag 8 februari 2019 gedurende zes weken door eenieder ingezien en/of digitaal geraadpleegd worden bij de centrale balie van het gemeentehuis. Tevens zijn het bestemmingsplan en de bijbehorende stukken rechtstreeks of via de website van de gemeente Hilvarenbeek (www.hilvarenbeek.nl) digitaal te raadplegen op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl via de volgende link:

 

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0798.Tilburgseweg13a13b-ON01

 

Omschrijving plan Het bestemmingsplan maakt mogelijk dat op het perceel tussen Tilburgseweg 13 en Tilburgseweg 15 in Hilvarenbeek twee vrijstaande woningen gerealiseerd kunnen worden.

 

Ligging plangebied Het plangebied ligt aan de noordzijde in de kern Hilvarenbeek. Het plangebied betreft uitsluitend het perceel gelegen tussen Tilburgseweg 13 en Tilburgseweg 15. Op de verbeelding die bij het plan hoort is de exacte begrenzing aangegeven.

 

Zienswijzen

Tijdens de inzagetermijn kan iedereen zijn of haar zienswijze op het plan aan de gemeenteraad kenbaar maken. U heeft de keuze om dat schriftelijk of mondeling te doen. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen naar de gemeenteraad van Hilvarenbeek, Postbus 3, 5080 AA Hilvarenbeek. Als u uw zienswijze mondeling kenbaar wilt maken, kunt u contact opnemen met de medewerkers van het team Ruimtelijke Ontwikkeling & Vergunningen, bereikbaar via telefoonnummer (013) 505 83 00. Digitale zienswijzen kunnen worden ingediend via het elektronisch formulier “Zienswijze indienen” op onze website www.hilvarenbeek.nl/zienswijze. Via deze digitale indiening van uw zienswijze wordt er gebruik gemaakt van DigiD. Het indienen van zienswijzen via e-mail is niet mogelijk.

 

Hilvarenbeek, 7 februari 2019

burgemeester en Wethouders van Hilvarenbeek,

 

burgemeester

de heer R.F.I. Palmen

  

secretaris de heer F.M. Jansen

Naar boven