Ontwerp omgevingsvergunning project Jordaniëstraat 107, gemeente Delft

Logo Delft

Burgemeester en wethouders van Delft maken bekend, dat zij voornemens zijn een omgevingsvergunning op basis van artikel 2.12, eerste lid, onder a, sub 3, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) te verlenen voor het project ‘”Jordaniëstraat 107” .

Het plan betreft het realiseren van 8 appartementen op de locatie Jordaniëstraat 107 te Delft.

Terinzagelegging

De omgevingsvergunning, en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 9 december 2019 gedurende een periode van zes weken ter inzage bij de balie van het KCC van Delft.

De ontwerpbesluiten en de bijbehorende ruimtelijke onderbouwing van het plan kunt u lezen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl onder nummer NL.IMRO.0503.OV0019-1001.

Informatiemiddag

Op dinsdag 17 december 2019 wordt in het stadskantoor een informatieavond over het proces en de procedure gehouden van 18.30 tot 20.30 uur. Indien u aanwezig wenst te zijn bij de bijeenkomst kunt u zich aan melden via binnendienst@delft.nl, onder vermelding van informatieavond Jordaniëstraat 107.

Reageren op de ontwerpbesluiten

U kunt gedurende de inzagetermijn reageren op het plan door uw zienswijze op de ontwerpbesluiten te sturen naar:

Gemeente Delft

College van Burgemeester en wethouders

Postbus 78

2600 ME Delft

In uw schriftelijke reactie (zienswijze) moet u duidelijk uw naam en adres vermelden en aangeven om welke aanvraag omgevingsvergunning het gaat. U kunt uw zienswijze tot en met 20 januari 2020 indienen.

Procedure

Iedereen die heeft gereageerd op het ontwerpbesluit met de daarbij behorende stukken, waaronder de ruimtelijke onderbouwing en de ontwerp verklaring van geen bedenkingen, ontvangt hierop een antwoord bij het definitieve besluit. Tevens wordt de definitieve beschikking verstrekt. Na de ter inzage termijn wordt het plan met de eventuele zienswijzen voor een definitieve vvgb aan de gemeenteraad aangeboden. De raad bepaalt of er een vvgb wordt afgegeven. De beslissing op de aanvraag wordt gepubliceerd op https://zoek.officielebekendmakingen.nl, in de Staatscourant en de stadskrant.”Delft op Zondag”. De definitieve beschikking en de definitieve vvgb worden gepubliceerd op ruimtelijkeplannen.nl.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Stadswinkel via telefoonnummer 14015 of via www.delft.nl.

 

Naar boven