Bestemmingsplan Drachten – Buitenstvallaat ontsluitingsweg De Werf vastgesteld

Logo Smallingerland

Burgemeester en wethouders van Smallingerland maken bekend dat het bestemmingsplan "Drachten – Buitenstvallaat ontsluitingsweg De Werf" op 22 januari 2019 door de gemeenteraad ongewijzigd is vastgesteld.

 

Doel van het plan

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in een juridisch-planologisch kader voor een aangepast wegtracé voor de nieuwe ontsluitingsweg ten behoeve van het woongebied op de kop van het Buitenstvallaat. Het bestemmingsplan is een gedeeltelijke herziening van het bestemmingsplan Drachten Drachtstervaart.

Bekijken

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt ter inzage:

• In het gemeentehuis aan de Gauke Boelensstraat 2 te Drachten, elke werkdag van 8.30 uur tot 16.30 uur en op donderdag tot 18.30 uur;

• Op de website www.smallingerland.nl/bestemmingsplannen-nu-ter-inzage;

• Op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl met plannummer NL.IMRO.0090.BP2016SDV005-0401

 

Reageren

Indien u het niet eens bent met dit besluit kunt u, als u belanghebbende bent, binnen de onderstaande beroepstermijn een beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Voor de behandeling van uw beroep is griffierecht verschuldigd.

Alleen als u tijdig zienswijzen heeft ingediend tegen het ontwerpbesluit kunt u beroep instellen, tenzij u aantoont redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tijdig zienswijzen in te brengen. Als het besluit afwijkt van het ontwerpbesluit dat ter inzage heeft gelegen kunt u ,als u geen zienswijzen heeft ingediend, beroep instellen voor zover het beroepschrift betrekking heeft op deze afwijkingen.

Het besluit tot vaststelling van een bestemmingsplan treedt niet eerder in werking dan met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt.

Ter inzage liggende stukken: vaststellingsbesluit en bestemmingsplan.

 

Beroepstermijn: vrijdag 8 februari 2019 tot en met donderdag 21 maart 2019

WD/ONTW

 

 

Naar boven