Vaststelling bestemmingsplan Ginneken, Burgemeester Passtoorsstraat 18

Logo Breda

 

Burgemeester en wethouders van Breda maken bekend dat de gemeenteraad in zijn openbare vergadering van 7 november 2019 het bestemmingsplan Ginneken, Burgemeester Passtoorsstraat 18 (NL.IMRO. 0758.BP2018212010-VG01) heeft vastgesteld. Dit bestemmingsplan voorziet in de bouw van zestien woningen. De begrenzing van het plangebied is de achterperceelsgrenzen van de woningen aan de Burgemeester Passtoorsstraat, Baronielaan en Cartier van Disselstraat.

 

Het bestemmingsplan is ten opzichte van het ter inzage gelegde ontwerpbestemmingsplan gewijzigd. Ter plaatse is een hoge waterstand. Om de waterberging een betere juridische borging te geven zijn in de planregels extra regels hieromtrent opgenomen.

 

Ter inzage

Het vastgestelde bestemmingsplan is vanaf 7 december 2019 digitaal te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Beroep

Van 8 december 2019 tot en met 18 januari 2020 is het voor belanghebbenden mogelijk om tegen de vaststelling van het bestemmingsplan schriftelijk beroep in te stellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag. Deze mogelijkheid bestaat voor belanghebbenden die tijdig een zienswijze bij de raad en/of het college hebben ingebracht. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besteden besluit niet. In spoedeisende gevallen kunnen belanghebbenden tegen het besluit een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

 

Informatie

Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met de gemeente via www.breda.nl, twitter @breda, WhatsApp 06 – 46 66 26 66, facebook Gemeente Breda of bel 14 076

 

Naar boven