Partiele herziening bestemmingsplan Buitengebied Nederweert, Bientjesweg

Logo Nederweert

De gemeenteraad heeft op 19 november 2019 voor het buitengebied van de gemeente Nederweert een partiële herziening van het bestemmingsplan Buitengebied Nederweert vastgesteld. Het vastgestelde plan ziet op verplaatsing van een bestemming natuur van de Bientjesweg te Ospel achter de Bientjesweg 4 naar de locatie Bientjesweg ong, op de hoek met de Kruisvennendijk. Het oppervlak van de bestemming natuur wordt vergroot van 1,4 ha naar 2 ha. De vergroting wordt ingericht ten behoeve van de patrijs met stekelstruweel in halfopen gebied. Het plan is niet gewijzigd ten opzichte van het ontwerpplan. U kunt de stukken inzien binnen zes weken na de dag van publicatie van 6 december 2019 tot en met 16 januari 2020, bij de infobalie of op afspraak. Daarnaast is het plan gepubliceerd op www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0946.BPBientjesweg2019-VA01). Tegen het ontwerpplan zijn geen zienswijzen ingediend.

Het indienen van beroep is mogelijk voor belanghebbenden die buiten hun schuld niet in staat waren om een zienswijze in te dienen tegen het ontwerpplan. Het indienen van schriftelijk beroep is mogelijk binnen de inzagetermijn bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van Raad van State, adres Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

U kunt gelijktijdig vragen om een voorlopige voorziening bij de voorzitter van bovengenoemde Afdeling. Het wijzigingsplan treedt daags na de beroepstermijn in werking, tenzij er een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. Het vaststellingsbesluit treedt dan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Raadpleeg deze bekendmaking op onze website voor meer informatie. Bellen mag ook met de heer P. Tullemans van de afdeling Dienstverlening.

 

Nederweert, 5 december 2019

De raad van de gemeente Nederweert

Naar boven