Voorontwerp bestemmingsplan 'Oude Kerkstraat 20, Sluis'

Logo Sluis

Burgemeester en wethouders van Sluis maken op grond van de Inspraakverordening Gemeente Sluis bekend dat het voorontwerp bestemmingsplan ‘Oude Kerkstraat 20, Sluis' ter inzage wordt gelegd. In de H. Johannes de Doperkerk, Oude Kerkstraat 20 te Sluis worden zeventien wooneenheden gerealiseerd, aan de zijde van de Oude Kerkstraat blijft een kapelfunctie behouden.

Het voorontwerp bestemmingsplan ligt met ingang van 5 december 2019 gedurende vijf weken voor iedereen tijdens openingstijden ter inzage in het Klanten Contact Centrum (KCC), Nieuwstraat 22 te Oostburg. De stukken zijn ook in te zien via de gemeentelijke website www.gemeentesluis.nl en de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl (identificatienummer: NL.IMRO.1714.bpoudekerkstraat20-VO01).

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan iedereen schriftelijk of mondeling een inspraakreactie indienen bij het college van Burgemeester en Wethouders, Postbus 27, 4500 AA Oostburg. Voor het indienen van een mondelinge inspraakreactie kan een afspraak worden gemaakt met mevrouw V. Dekker via telefoonnummer 140117.

Oostburg, 4 december 2019

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN SLUIS,

De secretaris, S.I. de Kievit-Minnaert

De burgemeester, mr. M.M.D. Vermue

Naar boven