[Vastgesteld wijzigingsplan Oosteinde 4 Berkhout]

Logo Koggenland

[Burgemeester en wethouders van de gemeente Koggenland maken bekend dat zij op 14 augustus 209  het wijzigingsplan Oosteinde 4, Berkhout ongewijzigd hebben vastgesteld.

Inhoud

Met dit wijzigingsplan wordt de agrarische bestemming van het perceel Oosteinde 4 gewijzigd in

de bestemming Wonen.

Ter inzage

Het vaststellingsbesluit en het wijzigingsplan liggen met ingang van 6 december 2019  tot en met 16 januari 2020 gedurende 6 weken ter inzage bij de afdeling Wonen & Ondernemen in het gemeentehuis (tijdens openingstijden).

Het vaststellingsbesluit en wijzigingsplan zijn digitaal te raadplegen op www.koggenland.nl/wonen en werken/ruimtelijkeplannen onder de kop ‘in procedure’ en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het identificatienummer is: NL.IMRO.1598. WPLGOosteinde4-va01.

Beroepsmogelijkheden

Tegen het ontwerp zijn geen zienswijzen ingediend. Daarom kunnen alleen belanghebbenden die kunnen aantonen geen zienswijzen te hebben kunnen indienen kunnen binnen de hierboven genoemde termijn van terinzagelegging, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Hiervoor is griffierecht verschuldigd.

Het wijzigingsplan treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de termijn voor het indienen van een beroepschrift, mits er geen verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak is gedaan.

]

[Avenhorn] [5 december 2019]

[Burgemeester en wethouders van][Koggenland],

Namens deze:

Naar boven