Ontwerp uitwerkingsplan “Aria, gedeelte K”

Logo Goes

Burgemeester en wethouders van Goes maken op grond van de artikelen 3.8 en 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij voornemens zijn met toepassing van artikel 3.6 lid 1 sub b van de Wro het bestemmingsplan “Aria” (2017) uit te werken.

Met ingang van 5 december 2019 ligt het ontwerp van het uitwerkingsplan “Aria, gedeelte K”, met de daarop betrekking hebbende stukken, gedurende zes weken ter inzage. Het ontwerp is digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0664.UPGZ27A-ON99 en tevens beschikbaar via www.goes.nl/bestemmingsplannen.

Met het uitwerkingsplan wordt deelgebied K, zuidoostelijk gelegen in de wijk Aria Goes, uitgewerkt. De uitwerking ziet toe op het planologisch mogelijk maken van de realisatie van 37 woningen.

Over het ontwerp uitwerkingsplan kan eenieder gedurende de termijn van terinzagelegging naar keuze schriftelijk of mondeling een gemotiveerde zienswijze naar voren brengen bij burgemeester en wethouders. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze binnen de genoemde periode is het noodzakelijk tijdig vooraf een afspraak te maken met mevrouw C.T. van de Vate via (0113) 249 764 of c.vande.vate@goes.nl.

Naar boven