Gemeente Maastricht, vaststelling bestemmingsplan ‘Landgoed Villa Kanjel’.

Logo Maastricht

Burgemeester en wethouders van Maastricht maken bekend dat het bestemmingsplan ‘Landgoed Villa Kanjel’ ongewijzigd is vastgesteld bij besluit van de raad van de gemeente Maastricht d.d. 26 november 2019. Er is geen exploitatieplan vastgesteld.

Ko rte inhoud

Het vastgestelde bestemmingsplan ‘Landgoed Villa Kanjel’ maakt het realiseren van een aantal nieuwe functies in en op het landgoed “Villa Kanjel” aan de Meerssenerweg 1 en 1a planologisch en juridisch mogelijk.

Inzien

Met ingang van 6 december 2019 tot en met 16 januari 2020 liggen het vaststellingsbesluit met de bijbehorende stukken ter inzage aan het GemeenteLoket, Mosae Forum 10, Maastricht. Het GemeenteLoket werkt op afspraak. Maak digitaal een afspraak via www.gemeentemaastricht.nl/bouwen-en-verbouwen of telefonisch via 14043.

Het digitale plan is te raadplegen op de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0935.bplgVillaKanjel-vg01

Indienen beroep

Binnen de termijn van tervisielegging kunnen uitsluitend belanghebbenden beroep instellen die redelijkerwijs niet kunnen worden verweten dat zij niet tijdig hun zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht. Deze belanghebbenden kunnen hun beroepschrift indienen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State op een van de volgende wijzen:

- Per post gericht aan de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage;

- digitaal toesturen via https://digitaalloket.raadvanstate.nl/ ;

- Per fax 070-3651380.

Het beroepschrift dient het volgende te bevatten: naam en adres van de indiener, de dagtekening, ondertekening en een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep.

Meer informatie over het indienen van beroep of voorlopige voorziening treft u aan op de volgende website:https://www.raadvanstate.nl/bestuursrechtspraak/hoger-beroep/

Inwerkingtreding

De dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, treedt het bestemmingsplan in werking, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend. Dan treedt het besluit niet in werking totdat op dat verzoek is beslist.

 

Maastricht, 5 december 2019

Burgemeester en wethouders van Maastricht,

De Secretaris, R.Kleijnen

De Burgemeester, J.M. Penn-te Strake

 

Naar boven