Besluit op aanvraag voor het omvormen van landbouwgrond naar natuur op het perceel Buitengebied gemeente Dalfsen

Logo Dalfsen

Omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) voor het omvormen van landbouwgrond naar natuur op de percelen kadastraal bekend gemeente Dalfsen, sectie E, nummers 118 (ged), 119, 4088 (ged) en 4091.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen maken bekend dat in afwijking van het bestemmingsplan een omgevingsvergunning is verleend met toepassing van artikel 2.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo).

 

De omgevingsvergunning heeft betrekking op het omvormen van landbouwgrond naar natuur op de percelen kadastraal bekend gemeente Dalfsen, sectie E, nummers 118 (ged), 119, 4088 (ged) en 4091.

 

U kunt de verleende omgevingsvergunning met bijbehorende stukken van 4 december 2019 tot en met 14 januari 2020 inzien bij het loket van de eenheid Publieksdienstverlening. Ook kunt u de verleende omgevingsvergunning inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer NL.IMRO.0148.OmBHessumOostermt-vs01. De bestanden zijn beschikbaar op https://digitaleplannen.nl/0148/.

 

Instellen beroep

Tijdens de genoemde termijn kunnen belanghebbenden die redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze in te dienen beroep instellen bij de Rechtbank Overijssel, locatie Zwolle, Sector Bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle. Ook kunt u digitaal beroep instellen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht (alleen met een DigiD).

 

Het besluit blijft gelden in de tijd dat uw beroepschrift in behandeling is. Als u dit niet wilt, vanwege een spoedeisend belang of omdat het besluit onherstelbare gevolgen heeft voor u, dan kunt u een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Overijssel, locatie Zwolle, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle.

Voor het indienen van een beroepschrift en een verzoek om voorlopige voorziening moet u griffierecht betalen.

Naar boven