Kennisgeving van de Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat houdende de start van een openbare voorbereidingsprocedure in de zin van afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht inzake de bekendmaking van de veiling van vergunningen voor gebruik van frequenties voor landelijke mobiele communicatie in de 700, 1400 en 2100 MHz banden

De Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat;

Gelet op artikel 3:10 van de Algemene wet bestuursrecht, artikel 3.10, derde lid, van de Telecommunicatiewet en artikel 17 van het Frequentiebesluit 2013;

Maakt bekend:

Ten behoeve van het voornemen om de vergunningen voor landelijke mobiele communicatie K (700 MHz band), L (1400 MHz band) en M (2100 MHz band) te verdelen, wordt het ontwerpbekendmakingsbesluit inzake:

  • de keuze voor het instrument veiling van vergunningen voor landelijke mobiele communicatie in de 700, 1400 en 2100 MHz-banden;

  • de vaststelling van de aan de vergunningen te verbinden voorschriften en beperkingen, en

  • de vaststelling van de aan de transitievergunning te verbinden voorschriften en beperkingen;

voorbereid overeenkomstig de uniforme voorbereidingsprocedure, bedoeld in afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht. Tevens wordt besloten dat die transitievergunningen worden voorbereid overeenkomstig de uniforme voorbereidingsprocedure, bedoeld in afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht.

Reageren

Het ontwerpbesluit ligt met ingang van 5 december 2019 gedurende zes weken ter inzage bij de receptie van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, Bezuidenhoutseweg 73 te Den Haag, op de gebruikelijke kantooropeningstijden.

Het ontwerpbesluit is tevens gepubliceerd op de site www.internetconsultatie.nl

Eenieder kan vanaf 5 december 2019 gedurende zes weken een zienswijze over het ontwerpbesluit geven. Zienswijzen kunnen via de site internetconsultatie.nl gegeven worden. Op de site is aangegeven hoe u een zienswijze kunt geven.

U kunt een schriftelijke reactie ook per post sturen, en wel naar:

Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

Directie Digitale Economie

t.a.v. J.I. Kwakkenbos

kamer A Zuid 3

Postbus 20401

2500 EK Den Haag

Indien u uw zienswijze mondeling naar voren wilt brengen, gelieve dit voor 20 december 2019 kenbaar te maken door een e-mail te sturen naar j.i.kwakkenbos@minezk.nl, onder vermelding van de namen van de personen die een mondelinge zienswijze wensen te geven alsmede van de namen van de personen die anderszins aanwezig zullen zijn. Indien u een ander (rechtspersoon, natuurlijke persoon) vertegenwoordigt, wordt u verzocht om per post of e-mail documenten mee te sturen waaruit blijkt dat u bevoegd bent om die ander te vertegenwoordigen. U ontvangt per e-mail een uitnodiging voor een afspraak. De afspraak voor het naar voren brengen van de zienswijze zal tijdens de zienswijzetermijn in Den Haag plaatsvinden. Partijen worden niet in elkaars aanwezigheid gehoord, om uitwisseling van concurrentiegevoelige informatie te voorkomen.

Gelieve in uw reactie aan te geven of deze openbaar mag worden gemaakt, dan wel dat u wenst dat deze vertrouwelijk wordt behandeld; u kunt ook aangeven alleen bepaalde delen van uw reactie vertrouwelijk te houden. De ontvangen (openbare) reacties en de wijze van verwerking zullen in het definitieve besluit worden behandeld.

De Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat, namens deze: H. Uijt de Haag Plv Directeur Digitale Economie Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

Naar boven