Aanmeldnotitie Peeldijk 14 te Milheeze

Logo Gemert-Bakel

Burgemeester en wethouders van de gemeente Gemert-Bakel maken als bevoegd gezag, gelet op artikel 7.17, vijfde lid van de Wet milieubeheer, het volgende bekend.

Op 7 augustus 2019 hebben, Arie van Bommel Holding B.V per adres Kaweide 3 in Milheeze middels het indienen van een aanmeldingsnotitie medegedeeld dat zij voornemens zijn een verandering in het veebedrijf te realiseren aan het adres Peeldijk 14 te Milheeze kadastraal bekend als sectie S nummer 805. Deze activiteit is onderworpen aan een beoordeling ingevolge het Besluit milieueffectrapportage j° artikel 7.2, lid 4 van de Wet milieubeheer.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Gemert-Bakel hebben op 24 september 2019 besloten dat voor de voorgenomen activiteit geen Milieueffectrapportage behoeft te worden opgesteld, alvorens door hen een definitieve beslissing wordt genomen op een aanvraag om een vergunning ingevolge de Wet milieubeheer.

Naar mening van burgemeester en wethouders van de gemeente Gemert-Bakel leidt de voorgenomen activiteit, gezien de omstandigheden waaronder zij wordt ondernomen, niet tot belangrijke nadelige gevolgen voor het milieu.

U kunt het besluit en de overige stukken inzien van 28 september 2019 tot en met 9 november 2019 bij het loket Bouwen en Wonen in het gemeentehuis aan Ridderplein 1 in Gemert. Hiervoor kunt u een afspraak maken via www.gemert-bakel.nl of (0492) 378 500.

Gemert, 24 september 2019

namens het college van burgemeester en wethouders,

Naar boven