Gemeente Leiden - Omgevingsvergunning Kantoorschip Groenewegen

Logo Leiden

 

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Leiden heeft besloten om de omgevingsvergunning ‘Kantoorschip Groenwegen’ (NL.IMRO.0546.OV00121-0301), te verlenen.

Toelichting

De omgevingsvergunning betreft de realisatie van een vaste locatie voor het voormalige kantoorschip van de gebroeders Groenewegen op het Galgewater, nabij het Rembrandtpark. Het kantoorschip heeft een totale lengte van circa 17 meter en is circa 4.20 meter breed.

Ter inzage

De verleende omgevingsvergunning, met bijbehorende stukken, ligt van vrijdag 29 november 2019 tot en met donderdag 9 januari 2020 ter inzage. De digitale versie van de omgevingsvergunning is beschikbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl. Een analoge versie ligt gedurende de bovengenoemde periode ter inzage in het stadhuis (Stadhuisplein 1) en in het Stadsbouwhuis (Langegracht 72), maandag t/m vrijdag van 8.30-17.00 uur en in het stadhuis ook op donderdag van 17.00-20.00 uur en op zaterdag van 9.00-13.00 uur. Op zaterdag 3 januari zijn deze locaties gesloten. Vanaf maandag 6 januari zijn de stukken in te zien in het Stadskantoor, Bargelaan 180, openingstijden als stadhuis.

Beroep

Tot en met 9 januari 2020 kunnen belanghebbenden beroep instellen indien zij tijdig een zienswijzen naar voren hebben gebracht tegen het ontwerpbesluit of redelijkerwijs kunnen aantonen niet in staat te zijn geweest om een zienswijze kenbaar te maken. Een beroepschrift kunt u verzenden naar de Rechtbank, sector Bestuursrecht, postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Naast een beroepschrift kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de rechtbank. Het besluit treedt niet eerder in werking dan de dag na afloop van de beroepstermijn of wanneer op een eventueel verzoek om voorlopige voorziening is besloten.

Meer informatie

Nadere informatie kunt u inwinnen bij het Frontoffice Team Omgevingsvergunningen, Langegracht 72, Leiden. Openingstijden en overige contactgegevens zijn te vinden via www.leiden.nl/contact. De gemeente Leiden is op werkdagen bereikbaar via telefoonnummer 14 071.

Naar boven