Vaststelling bestemmingsplan Rijndijk 5 – 2017, Wijk bij Duurstede

Logo Wijk bij Duurstede

De gemeenteraad van Wijk bij Duurstede heeft op 12 november 2019 het bestemmingsplan ‘Rijndijk 5 – 2017’ ongewijzigd vastgesteld. Het betreft de aanpassing van het bestemmingsplan Rijndijk 5 wat in 2015 is vastgesteld. Het vastgestelde bestemmingsplan is in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl. Wanneer u deze website bezoekt en dan op de knop ‘Plannen zoeken’ klikt, dan kunt u zoeken naar het adres Rijndijk 5 Wijk bij Duurstede.

Instellen van beroep

In beroep gaan tegen dit bestemmingsplan is mogelijk voor belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend. Ook belanghebbenden die geen zienswijze hebben ingediend, maar aan wie dat niet kan worden verweten mogen een beroep indienen. De mogelijkheid om beroep in te dienen loopt van 28 november 2019 tot en met 9 januari 2020. Dit is de periode van ter inzage legging. In beroep gaan kan schriftelijk bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het bestemmingsplan treedt in werking op de eerste dag na het aflopen van de hiervoor genoemde termijn om in beroep te gaan. Binnen de beroepstermijn kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, waardoor het bestemmingsplan niet in werking treedt, totdat op het verzoek is beslist.

Kenmerk gemeente WbD: 2019-592

Naar boven