Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan ‘1e herziening Overwhere-Zuid 2012’

Logo Purmerend

Burgemeester en wethouders van Purmerend maken bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan ‘1e herziening Overwhere-Zuid 2012’ ter inzage ligt. Daarbij is besloten dat er geen milieueffectrapport hoeft te worden opgesteld, aangezien de voorziene ontwikkeling geen belangrijke negatieve milieueffecten heeft.

Zakelijke inhoud

Het bestemmingsplan ‘1e herziening Overwhere-Zuid 2012’ beoogt na vaststelling geen mogelijkheid tot verkoop van LPG meer te bieden op het perceel Wagenweg 7. Het plangebied betreft de veiligheidszone van het thans op het perceel Wagenweg 7 gevestigde LPG-tankstation. Het bestemmingsplan bestaat uit een toelichting, planregels en een verbeelding. De ID-code van het plan is NL.IMRO.0439.BPOWZ2012HERZ1-on01.

Terinzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan ‘1e herziening Overwhere-Zuid 2012’ ligt met ingang van 29 november 2019 tot en met 9 januari 2020 ter inzage tijdens openingstijden in de centrale hal van het stadhuis, Purmersteenweg 42. Ook is het ontwerpbestemmingsplan te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Reactiemogelijkheid

Gedurende bovenstaande termijn van zes weken kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Het indienen van een zienswijze is, naast het zijn van belanghebbende, een voorwaarde om tegen het uiteindelijke besluit beroep te kunnen instellen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Purmerend, Postbus 15, 1440 AA te Purmerend. Degenen die een mondelinge reactie willen geven kunnen dat doen door het maken van een afspraak met mevr. C.T. Bernaards van het Ruimtelijk domein, team Ontwikkeling, (tel. 0299-452 452). U kunt uw zienswijze ook digitaal indienen via www.purmerend.nl/zienswijze-indienen. U moet hiervoor een DigiD-account hebben. De op tijd ingediende zienswijzen worden betrokken bij de verdere besluitvorming.

 

Naar boven