Regeling van de Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid van 20 november 2019, 2019-00001640632019-0000167319, tot wijziging van de Regeling SUWI in verband met een nieuwe versie van het Gegevensregister SUWI

De Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid,

Gelet op artikel 5.20 van het Besluit SUWI;

Besluit:

ARTIKEL I

Bijlage XII behorende bij de Regeling SUWI komt te luiden:

BIJLAGE XII

Het Gegevensregister SUWI (‘Gegevensregister SUWI 15.0’) is toegankelijk via de pagina http://www.bkwi.nl/?id=318.

ARTIKEL II

Deze regeling treedt in werking met ingang van de dag na de datum van uitgifte van de Staatscourant waarin zij wordt geplaatst.

Deze regeling zal met toelichting in de Staatscourant worden geplaatst.

Den Haag, 20 november 2019

De Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, T. van Ark

TOELICHTING

Jaarlijks wordt bijlage XII van de Regeling SUWI waar nodig aangepast. In bijlage XII (Gegevensregister SUWI) bij deze regeling is het Gegevensregister SUWI (SGR) opgenomen, bedoeld in artikel 5.20 van het Besluit SUWI, gelet op artikel 6.2, eerste lid, van de Regeling SUWI. Het SGR geeft inzicht in de gegevens die verwerkt worden met behulp van de Gezamenlijke elektronische Voorzieningen SUWI (GeVS). SGR versie 15.0 bevat wijzigingen ten opzichte van de vorige in verband met wijzigingen in onder andere de Basisregistratie Personen, aanpassingen in de Loonaangifte 2019, opschoning van berichten met betrekking tot werkpleindienstverlening, re-integratiegegevens voor Gemeentelijke Sociale Diensten en reguliere wijzigingsverzoeken. Deze wijzigingen resulteren in nieuwe versies van koppelvlakspecificaties en nieuwe versies van berichtspecificaties.

Den Haag, 20 november 2019

De Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, T. van Ark

Naar boven