Vooraankondiging opstellen provinciaal Inpassingsplan "Spooronderdoorgang Maarsbergen", gemeente Utrechtse Heuvelrug

Logo Utrecht

Gedeputeerde Staten van Utrecht maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) bekend dat het provinciaal inpassingsplan “Spooronderdoorgang Maarsbergen” gemeente Utrechtse Heuvelrug wordt voorbereid.

Doel van het nieuwe inpassingsplan

Met het Provinciaal Inpassingsplan (PIP) spooronderdoorgang Maarsbergen wordt realisatie van een onderdoorgang van het spoor bij Maarsbergen, en het verleggen van de N226 in westelijke richting, vanaf het spoor tot aan de brandstofverkooppunten, planologisch juridisch mogelijk gemaakt. Met als doel het verbeteren van de verkeersveiligheid, doorstroming en leefbaarheid in Maarsbergen en omgeving. 

Ter inzage legging

Op dit moment liggen nog geen stukken ter inzage en kunt u ook nog geen inspraakreactie indienen. Naar verwachting zal het plan in december 2019 ter inzage worden gelegd voor het indienen van een inspraakreactie. Daarover volgt dan opnieuw een aankondiging.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze kennisgeving kunt u contact opnemen met dhr. R. van Duinkerken of mw. A. Heinhuis van het Domein Leefomgeving van de provincie Utrecht op respectievelijk telefoonnummer 06 – 52 76 97 21 of 06 – 52 76 95 53.

 

Naar boven