Besluit houdende benoeming en herbenoeming van leden van de Adviescommissie Borgstelling MKB-kredieten

De Staatsecretaris van Economische Zaken en Klimaat,

Gelet op artikel 3.11.5 van de Regeling nationale EZ-subsidies;

Gelet op artikel 2, eerste lid, van de Wet vergoedingen adviescolleges en commissies;

Gelet op artikel 18, zesde lid 6 van het Kaderbesluit nationale EZ-subsidies;

Besluit:

Artikel 1

Te rekenen vanaf 1 juli 2019 wordt voor een periode van drie jaar tot lid van de Adviescommissie Borgstelling MKB-kredieten herbenoemd:

de heer prof. A.F.P. Bakker, te Bussum, tevens voorzitter.

Artikel 2

Te rekenen vanaf 1 juli 2019 wordt voor een periode van drie jaar tot lid van de Adviescommissie Borgstelling MKB-kredieten benoemd:

mevrouw M.R. Milz, te Reeuwijk.

Artikel 3

Te rekenen vanaf 1 juli 2019 worden voor een periode van twee jaar tot lid van de Adviescommissie Borgstelling MKB-kredieten herbenoemd:

  • a. de heer drs. W.F.C. Cramer, te Heiloo;

  • b. de heer mr. Th. J.M. Roos BA, te Apeldoorn;

  • c. de heer H. Sliedrecht RA, te Heerjansdam.

Artikel 4

Te rekenen vanaf 1 juli 2019 wordt voor een periode van één jaar tot lid van de Adviescommissie Borgstelling MKB-kredieten herbenoemd:

  • a. de heer drs. E.G. Scholten, te Amsterdam.

Artikel 5

  • 1. Aan de voorzitter van de Adviescommissie Borgstelling MKB-kredieten wordt een vaste vergoeding per maand toegekend, waarbij de salarisschaal wordt vastgesteld op schaal 18 van bijlage B van het Bezoldigingsbesluit burgerlijke rijksambtenaren 1984 en de arbeidsduurfactor op 0,015.

  • 2. Aan de andere leden van de Adviescommissie Borgstelling MKB-kredieten wordt een vaste vergoeding per maand toegekend, waarbij de salarisschaal wordt vastgesteld op schaal 16 van bijlage B van het Bezoldigingsbesluit burgerlijke rijksambtenaren 1984 en de arbeidsduurfactor op 0,015.

Dit besluit zal in de Staatscourant worden geplaatst en in afschrift worden gezonden aan betrokkenen en aan de Adviescommissie Borgstelling MKB-kredieten.

De Staatsecretaris van Economische Zaken en Klimaat, namens deze: F. Vijselaar directeur-generaal van Bedrijfsleven en Innovatie

Naar boven