Kennisgeving besluit m.e.r.-beoordeling bouwplan ‘Neuweg 9’

Logo Hilversum

Burgemeester en wethouders van Hilversum hebben een aanmeldnotitie m.e.r. ontvangen namens de eigenaar van het perceel Neuweg 9 in Hilversum met het verzoek tot uitvoering van de m.e.r.-beoordeling ten behoeve van het plan om 35 appartementen te realiseren op deze locatie (Neuweg 9). Het terrein is nu in gebruik als Peugeot-garage.

 

Besluit

Na toetsing van de voorgenomen activiteit hebben burgemeester en wethouders van Hilversum op 19 november 2019 besloten dat voor deze activiteit geen uitgebreide m.e.r.-procedure hoeft te doorlopen. Reden hiervoor is dat op grond van de aanmeldingsnotitie geconcludeerd kan worden dat het gezien de aard van het project het is uitgesloten dat er belangrijke nadelige gevolgen zijn voor het milieu.

 

Inzien

Op het stadskantoor

De aanmeldnotitie, het besluit en de hierbij behorende stukken liggen met ingang van vrijdag 29 november 2019 tot en met donderdag 9 januari 2020 (zes weken) ter inzage in de Burgerleeskamer in het Stadskantoor, Oude Enghweg 23. Het Stadskantoor is iedere werkdag geopend tussen 08.30 - 17.00 uur en op donderdagavond tussen 17.00 - 19.30 uur. Tegen betaling van leges kan een afschrift verstrekt worden van de ter visie gelegde stukken.

 

Digitaal

De aanmeldnotitie, het besluit en de hierbij behorende stukken zijn ook digitaal in te zien via de gemeentelijke website, onderdeel burgerleeskamer.

 

Bezwaar of beroep 

Tegen een m.e.r.-beoordelingsbeslissing is alleen bezwaar of beroep mogelijk als deze beslissing de belanghebbende, los van het voor te bereiden besluit, rechtstreeks in zijn belang treft. Verder staat er tegen een m.e.r.-beoordelingsbeslissing geen direct bezwaar en beroep open. Mocht u als belanghebbende, anders dan de initiatiefnemer, het niet eens zijn met de gevolgde procedure, dan kunt u bezwaar of beroep indienen bij het besluit in het kader waarvan de m.e.r.-beoordeling plaatsvond.

 

Informatie

Voor vragen of het inwinnen van informatie kunt u contact opnemen met de heer R. Sprik van de Afdeling Beleid en Ontwikkeling, telefonisch bereikbaar op 035 629 2586.

 

Hilversum, 28 november 2019

Burgemeester en wethouders gemeente Hilversum

Naar boven