Gemeente De Bilt – Terinzagelegging gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan “Gezichtslaan 99 te Bilthoven”

Logo De Bilt

Het college van burgemeester en wethouders van gemeente De Bilt maakt, op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro), bekend dat de gemeenteraad op 31 oktober 2019

het bestemmingsplan gewijzigd heeft vastgesteld:

• Bestemmingsplan “Gezichtslaan 99 te Bilthoven”.

Plangebied

Het plangebied betreft het perceel Gezichtslaan 99 te Bilthoven.

Aanleiding

Aanleiding voor het opstellen van het bestemmingsplan is het (opnieuw) creëren van een mogelijkheid voor één vrijstaande woning.

Zienswijzen

Tegen het ontwerpbestemmingsplan zijn geen zienswijzen ingediend.

Wijzigingen

De wijziging betreft een wijziging op het ontwerpbestemmingsplan aan de hand van een aangenomen amendement. Hierin is bepaald dat regel 4.5 onderdeel f (dat de bewoner bij een aan huis verbonden beroep maximaal 1 medewerker in dienst mag hebben) geschrapt wordt.

Terinzagelegging

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan met de daarbij behorende stukken ligt gedurende zes weken ter inzage. Van donderdag 28 november 2019 tot en met woensdag 8 januari 2020. U kunt de stukken online inzien op de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer (planid) is: NL.IMRO.0310.18015BP0007-VG01.

De stukken liggen ook ter inzage in het gemeentehuis aan de Soestdijkseweg Zuid 173 te Bilthoven. U hoeft geen afspraak te maken om de stukken in te zien. Dit is wel nodig als u vragen wilt stellen over de stukken.

Beroep en Voorlopige voorziening

Beroep tegen het gewijzigd vaststellingsbesluit kan worden ingesteld door:

- een ieder tegen de onderdelen van het plan die gewijzigd zijn vastgesteld; en;

- een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest tijdig zienswijzen bij de gemeenteraad kenbaar te maken.

Beroep kan worden ingesteld van donderdag 28 november 2019 tot en met woensdag 8 januari 2020 bij de:

Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State Postbus 20019

2500 EA Den Haag

Het bestemmingsplan treedt na afloop van de beroepstermijn in werking. Het beroep schorst de werking van het bestemmingsplan niet. Daarvoor moet een afzonderlijk verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, op voornoemd adres.

Meer informatie

Voor specifieke vragen en opmerkingen over het vastgestelde bestemmingsplan en de procedure kunt u contact opnemen met Hugo Bartelink van de gemeente De Bilt via telefoonnummer (030) 2289411.

Naar boven