Vastgesteld bestemmingsplan 'Buitengebied, herziening Alvershool ongenummerd Ruimte voor ruimte 2019'; gemeente Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Logo Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Burgemeester en wethouders van Nuenen c.a. maken bekend dat de gemeenteraad op 31 oktober 2019 het bestemmingsplan 'Buitengebied, herziening Alvershool ongenummerd Ruimte voor ruimte 2019' heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan maakt de bouw mogelijk van een Ruimte voor Ruimte-woning aan de Alvershool ongenummerd te Nuenen.

 

Inzage

Het raadsbesluit, het vastgestelde bestemmingsplan en daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 26 november 2019 gedurende zes weken tijdens kantooruren ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis, Jan van Schijnveltlaan 2 te Nuenen.

Het plan is ook raadpleegbaar via de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Klik daarvoor op 'Plannen zoeken' en zoek vervolgens op 'Plannaam of - nummer'. Vul daar de naam van het plan van het bestemmingsplan in of zoek op de plancode: NL.IMRO.BPBGAlvershoongRvR-D001

Het plan kan ook rechtstreeks worden geraadpleegd via deze link:

https://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0820.BPBGAlvershoongRvR-D001

 

Beroep

Binnen de termijn van terinzageligging kunnen belanghebbenden tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Degene die beroep heeft ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen. Voor de behandeling van een beroep of een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Belanghebbenden, aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat zij geen zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan kenbaar hebben gemaakt, kunnen geen beroep instellen.

 

Inwerkingtreding

Het vaststellingsbesluit en daarmee het bestemmingsplan treedt de dag na afloop van de beroepstermijn in werking, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend. In dat geval treedt het bestemmingsplan niet in werking voordat op dit verzoek is beslist.

 

Nuenen, 25 november 2019

Burgemeester en wethouders van Nuenen c.a.

Naar boven