Kennisgeving ontwerpbestemmingsplan ‘Partiële herziening bestemmingsplan Het Lint 2015’

Logo Landsmeer

Burgemeester en wethouders van Landsmeer maken, ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend, dat met ingang van 27-11-2019 gedurende zes weken (tot en met 7-1-2020) het ontwerpbestemmingsplan ‘Partiële herziening bestemmingsplan Het Lint 2015’ voor een ieder ter inzage ligt.

Toelichting

Naar aanleiding van de uitspraak van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State van 20 juli 2016 worden een aantal bestemmingen van het bestemmingsplan het Lint 2015 hersteld. Welke bestemmingen dat zijn wordt uitgelegd in het toelichtingsdocument van het herziene bestemmingsplan.

Terinzage

Het ontwerpbestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken liggen vanaf 27-11-2019 tot en met 7-1-2019 ter inzage. Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl en www.landsmeer.nl. Daarnaast ligt het ontwerpbestemmingsplan tijdens de openingsuren ter inzage in het gemeentehuis, Raadhuisstraat 1 te Landsmeer.

Zienswijzen

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken kan een ieder schriftelijk zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen, gericht aan de gemeenteraad van Landsmeer, postbus 1, 1120 AA Landsmeer. De gemeenteraad zal met inachtneming van eventuele zienswijzen, een beslissing nemen over de vaststelling van het bestemmingsplan.

 

Naar boven