Vastgesteld Toetsingskader afwijkingen Kickersbloem 3

Logo Hellevoetsluis

Burgemeester en wethouders van Hellevoetsluis maken bekend dat de gemeenteraad op 31 oktober 2019 de beleidsnota “Toetsingskader afwijkingen Kickersbloem 3” heeft vastgesteld.

Beleidsnota “Toetsingskader afwijkingen Kickersbloem 3”

In de concept beleidsnota zijn beleidsregels opgenomen voor het afwijken van het bestemmingsplan “Bedrijventerrein Kickersbloem 3”. Het gaat hierbij om zaken zoals afstandsmaten, bebouwingspercentages en erfafscheidingen, die kunnen worden veranderd zonder dat dit de kwaliteit en uitstraling van het gebied beïnvloedt.

Inzien beleidsnota

De vastgestelde Toetsingskader ligt gedurende zes weken (van 20 november 2019 t/m 31 december 2019) voor een ieder ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis aan de Oostzanddijk 26. Het vastgestelde Toetsingskader is tevens te raadplegen vanaf onze gemeentelijke website: https://www.hellevoetsluis.nl/kickersbloem3/Home/Kickersbloem_3.

Inwerking

De beleidsnota treedt in werking de dag na publicatie van deze kennisgeving. Tegen de vaststelling van de beleidsnota staat geen bezwaar of beroep open. Voor verdere informatie kunt op contact opnemen met mevr. Annette Verbeek, projectassistent Kickersbloem 3, via a.verbeek@hellevoetsluis.nl of via telefoonnummer 14 0181.

Naar boven