Kennisgeving ontwerpbesluit op een aanvraag van een omgevingsvergunning WABO en milieueffectrapport voor de locatie Boldershoekweg 51 in Hengelo

Logo Overijssel

Op 4 juli 2019 ontvingen wij een aanvraag voor een omgevingsvergunning voor de locatie Boldershoekweg 51 in Hengelo. Hiervoor is tevens een milieueffectrapport ingediend. Gedeputeerde Staten van Overijssel hebben het voornemen de omgevingsvergunning te verlenen. De uitgebreide voorbereidingsprocedure is van toepassing. Het ontwerpbesluit is als bijlage opgenomen bij deze publicatie.

De aanvraag, het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken (incl. het milieueffectrapport) liggen vanaf 22 november 2019 zes weken ter inzage bij de provincie Overijssel, Luttenbergstraat 2 te Zwolle en de Omgevingsdienst Twente, Haven Zuidzijde 30 in Almelo. Wanneer u de documenten in het provinciehuis wilt inzien dan vragen wij u een afspraak te maken. Desgewenst kunt u de documenten digitaal toegestuurd krijgen. U kunt hiervoor telefoonnummer 038 499 76 00 bellen. Mocht u de stukken bij de Omgevingsdienst Twente willen inzien dan kunt u hiervoor een afspraak maken metde heer D. Broer, telefoonnummer 06 51692513.

In het besluit kunt u lezen over de mogelijkheid voor het indienen van zienswijzen.

Nadere inlichtingen: Team Vergunningverlening, 038 499 76 00.

Naar boven