Vastgesteld bestemmingsplan Parallelweg 8 Sliedrecht en besluit hogere waarden geluid

Logo Sliedrecht

Burgemeester en wethouders van Sliedrecht maken bekend dat vanaf vrijdag 22 november 2019 het vastgestelde bestemmingsplan Parallelweg 8 Sliedrecht en het besluit hogere waarden voor een periode van zes weken, dus tot en met donderdag 2 januari 2020 ter inzage ligt.

 

  • 1.

    De gemeenteraad heeft op 29 oktober 2019 het bestemmingsplan Parallelweg 8 Sliedrecht gewijzigd vastgesteld. Dit bestemmingsplan maakt de realisatie van een vrijstaande woning mogelijk op het onbebouwde gedeelte van het perceel ten zuiden van de Parallelweg 8.

  • 2.

    Het college van B&W heeft in de vergadering van 27 augustus 2019 hogere grenswaarden vastgesteld (65dB voor railverkeerslawaai en 52 dB(A) voor industrielawaai) om de bouw van de vrijstaande woning mogelijk te maken.

 

Ter inzage

 

Mogelijkheid beroep

  • 1.

    Tegen het vastgestelde bestemmingsplan kan tijdens de termijn van terinzagelegging beroep worden ingesteld door een belanghebbende die tijdig zijn zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan heeft ingebracht, door een belanghebbende die redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij dit niet heeft gedaan en door een ieder tegen de wijzigingen van het bestemmingsplan ten opzichte van het ontwerp. Beroep wordt ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag.

  • 2.

    Tijdens de periode waarin het besluit hogere waarden ter inzage ligt, kunnen belanghebbenden die tijdig zijn zienswijze op het ontwerpbesluit heeft ingebracht of door een belanghebbende die redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij dit niet heeft gedaan, beroep instellen. Beroep wordt ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag.

 

Inwerkingtreding

Het vastgestelde bestemmingsplan met het besluit hogere waarden treedt in werking na het verstrijken van de beroepstermijn. Een ingesteld beroep schorst de inwerkingtreding van het vastgestelde bestemmingsplan met besluit hogere waarden niet. Wel is het mogelijk de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State schriftelijk te verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Bij een dergelijk verzoek wordt de inwerkingtreding van het plan opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

 

Nadere informatie

Voor meer informatie over het vastgestelde bestemmingsplan of het besluit hogere waarden geluid kunt u contact opnemen met het team Ruimtelijke Ontwikkeling en Economie, telefoonnummer 14 0184.

 

 

Naar boven