Ontwerp-besluit omgevingsvergunning voor het wijzigen van de inrichting en handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening, alsmede besluit MER-beoordeling voor het perceel Selzerbeeklaan 23 te Vaals

Logo Vaals

Omgevingsvergunning

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Vaals (besluit d.d. 12 november 2019) maakt bekend dat zij voornemens zijn een omgevingsvergunning te verlenen voor het wijzigen van de inrichting (nieuwe lus kartbaan) en voor het met het bestemmingsplan Selzerbeek strijdige gebruik (horecavoorziening met terras en ondergeschikte nevenactiviteiten), voor het perceel Selzerbeeklaan 23 te Vaals.  

Beoordeling MER-plicht

Voordat een vergunning kan worden aangevraagd, dient te worden beoordeeld of voor de vergunningverlening een milieueffectrapportage moet worden opgesteld. Aan de hand van het ingediende verzoek heeft het college besloten dat voor deze activiteit geen milieueffectrapportage dient te worden opgesteld, aangezien er geen nadelige gevolgen zijn voor het milieu die het maken van een milieueffectrapport rechtvaardigen.

Ter inzage

Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning met de bijbehorende stukken (waaronder het MER-beoordelingsbesluit) liggen vanaf vrijdag 22 november 2019 voor een periode van 6 weken gedurende openingstijden voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis van Vaals.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen gemotiveerd, mondeling maar bij voorkeur schriftelijk (geen email), zijn zienswijze over het ontwerpbesluit-omgevingsvergunning indienen.

Zienswijzen tegen de ontwerp-omgevingsvergunning kunnen worden gericht aan de gemeente Vaals, t.a.v. het College van Burgemeester en Wethouders, postbus 450, 6290 AL Vaals.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze en het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met sector Ruimte, cluster VROM via tel. 043-3068568.

 

Vaals, 22 november 2019

Burgemeester en wethouders van Vaals

Naar boven