Ontwerpbestemmingsplan Wezep, Zuiderzeestraatweg 506 en Noordsingel nabij 280

Logo Oldebroek

Het college van B&W van Oldebroek maakt bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Wezep, Zuiderzeestraatweg 506 en Noordsingel nabij 280 ter inzage ligt (conform artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening).

 

Doel van het plan

Het ontwerpbestemmingsplan Wezep, Zuiderzeestraatweg 506 en Noordsingel nabij 280 voorziet in de realisatie van een appartementengebouw met tien levensloopbestendige woonappartementen op het perceel Zuiderzeestraatweg 506 in Wezep. Daarnaast wordt ten oosten en noordoosten van het beoogde appartementengebouw een nieuwe verbindingsweg tussen de Zuiderzeestraatweg en de Marienrade gerealiseerd. De aanleg van de nieuwe verbindingsweg zorgt voor een verbetering van de toegankelijkheid van de bestaande functies rondom de Marienrade, waaronder het multifunctioneel centrum de Brinkhof. Verder voorziet het plan er ook in om aan de Noordsingel nabij nummer 280 in Wezep, een zestal seniorenwoningen en één vrijstaande woning te realiseren. Om dit plan mogelijk te maken moet het geldende bestemmingsplan Wezep Noord 2009 worden gewijzigd.

 

Inzien

Het ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage van woensdag 20 november 2019 tot en met dinsdag 31 december 2019. U kunt de stukken inzien op:

1. www.oldebroek.nl/bestemmingsplannen

2. het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Oldebroek

 

Zienswijze ontwerpbestemmingsplan

Tijdens de inzagetermijn van zes weken kunt u schriftelijk of mondeling een zienswijze over het

ontwerpbestemmingsplan indienen. De schriftelijke zienswijze over het bestemmingsplan dient u in bij de gemeenteraad, Raadhuisplein 1, 8096 CP Oldebroek. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze maakt u een afspraak via het Klant Contact Centrum, telefoon 0525 63 82 00.

Naar boven