Ontwerp-bestemmingsplan Kroonlaan Nunspeet

Logo Nunspeet

Met ingang van woensdag 6 februari 2019 ligt in het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis gedurende zes weken voor eenieder ter inzage het ontwerp van het bestemmingsplan “Kroonlaan Nunspeet”. Het ontwerpbestemmingsplan is ook digitaal te raadplegen via www.nunspeet.nl

en www.ruimtelijkeplannen.nl (Code : NL.IMRO.0302.BP01158-ow01).

Genoemd bestemmingsplan voorziet in de wijziging van de woonbestemming van het gebied tussen de Kroonlaan, de parallelweg van de Elburgerweg en de Dr. Huisinghlaan in het dorp Nunspeet (locatie voormalige streekmuziekschool). Het bestemmingsplan maakt de bouw van zes vrijstaande woningen mogelijk. Hierdoor kunnen meer waardevolle bomen behouden blijven dan in het momenteel geldende bestemmingsplan, dat de bouw van meer woningen mogelijk maakt.

Gedurende de termijn van terinzageligging kan eenieder zijn of haar zienswijze schriftelijk of mondeling naar voren brengen bij de gemeenteraad van Nunspeet, Postbus 79, 8070 AB Nunspeet. Als u gebruik wilt maken van de mogelijkheid uw zienswijze mondeling naar voren te brengen, kunt u contact opnemen met de heer S.M. Schilder van de afdeling Ruimtelijke Ordening en Volkshuisvesting via nummer (0341) 25 9911.

 

Naar boven