Ontwerp projectafwijkingsbesluit voor het realiseren van een twee-onder-een kap woning op de locatie Vossenhol 6 in Biest-Houtakker

Logo Hilvarenbeek

Het college van Hilvarenbeek maakt bekend dat zij voornemens is om met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3⁰ Wabo af te wijken van de regels van het bestemmingsplan “Kern Biest-Houtakker” voor het realiseren van een twee-onder-een kap woning op de locatie Vossenhol 6 in Biest-Houtakker.

 

Inzage

Het ontwerpbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken kunnen vanaf vrijdag 22 november 2019 tot en met donderdag 2 januari 2020 door eenieder ingezien en/of digitaal geraadpleegd worden bij het team Burgerzaken/KCC van het gemeentehuis. Tevens zijn de stukken te raadplegen op de website van de gemeente Hilvarenbeek (www.hilvarenbeek.nl).

 

Zienswijze

Een ieder kan binnen zes weken zienswijzen indienen op het ontwerp besluit. De zienswijze dient u te richten aan het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Hilvarenbeek, Vrijthof 10, 5081 CA Hilvarenbeek. Vermeld hierbij uw naam, adres, uw gronden en voorzie uw zienswijze van een handtekening. U kunt geen zienswijze per e-mail indienen.

 

Hilvarenbeek, donderdag 21 november 2019

Burgemeester en wethouders van Hilvarenbeek,

 

Burgemeester secretaris

de heer H.W.S.M. Nuijten de heer F.M. Jansen

 

Naar boven