Mededeling ontwerpbesluit Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) uitgebreide voorbereidingsprocedure, inzake OLO-nummer 4206453 op het adres Windtunnelkade 6, gemeente Amsterdam

Logo Amsterdam

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Amsterdam maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) voornemens zijn de omgevingsvergunning te weigeren voor het creëren van 6 ligplaatsen voor elektrische schepen, het plaatsen van 3 laadpalen en een sectiekast en, het plaatsen van een wateraansluiting op de kade, ter hoogte van het adres Windtunnelkade 6.

Ter inzage legging

De aanvraag, het ontwerpbesluit en bijbehorende stukken liggen ter inzage met ingang van 22 november 2019  tot en met 3 januari 2020  tijdens de openingstijden bij het stadsloket van stadsdeel Zuid (ons informatiecentrum op het stadsdeelkantoor President Kennedylaan 923), geopend op werkdagen van 08.00 tot 20.00 uur.

De mededeling kan tevens digitaal bekeken worden via onze internetsite www.amsterdam.nl/bekendmakingen en via www.officiëlebekendmakingen.nl.

Zienswijze

Belanghebbenden kunnen gedurende genoemde periode tegen het ontwerpbesluit een zienswijze indienen. Deze zienswijze moet zijn ondertekend en minstens bevatten: naam en adres, de dagtekening, een omschrijving van het ontwerpbesluit waartegen u een zienswijze indient, de gronden van een zienswijze en het dossiernummer van dit ontwerpbesluit.

U stuurt uw zienswijze naar:

Het college van burgemeester en wethouders van Amsterdam

Afdeling Vergunningen, Toezicht en Handhaving, team Bouw

Postbus 74019

1070 BA Amsterdam

Graag met vermelding van de naam van de behandelend medewerker. Uw zienswijze zal dan meegenomen worden in de overwegingen voor de uiteindelijke omgevingsvergunning of weigering.

Amsterdam, 22 november 2019,

Burgemeester en Wethouders van Amsterdam

 

Naar boven