Ontwerp bestemmingsplan ‘Partiële herziening BP Kernen 2010 – Vroenhof 4’

Logo Valkenburg aan de Geul

Burgemeester en wethouders van Valkenburg aan de Geul maken bekend dat vanaf donderdag 21 november 2019 tot en met woensdag 1 januari 2020 het ontwerp bestemmingsplan ‘Partiële herziening BP Kernen 2010 – Vroenhof 4’ voor eenieder ter inzage ligt.

Bestemmingsplan

Het ontwerp bestemmingsplan heeft betrekking op de locatie Vroenhof 4 te Valkenburg en is bedoeld om de bestemming van de bestaande bedrijfswoning Vroenhof 4 en het bijbehorende perceel te wijzigen van ‘bedrijf’ in ‘wonen’.

Ter inzage

Het ontwerp bestemmingsplan is op de volgende wijze raadpleegbaar:

De bronbestanden van het ontwerp bestemmingsplan zijn beschikbaar op het webadres: http://ro.valkenburg.nl/plans_prod/NL.IMRO.0994.BP2019BP004-ON01.

Bij verschillen tussen de digitale en de papieren (analoge) versie van het bestemmingsplan is de digitale versie van het plan doorslaggevend.

Indienen zienswijze

Tot en met 1 januari 2020 kan eenieder, zowel schriftelijk als mondeling, een zienswijze over het bestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad. Gelieve als onderwerp te vermelden ‘zienswijze ontwerp bestemmingsplan Partiële herziening BP Kernen 2010 – Vroenhof 4’. U kunt uw zienswijze sturen naar: de gemeenteraad van Valkenburg aan de Geul, postbus 998, 6300 AZ te Valkenburg of per e-mail naar info@valkenburg.nl.

Een zienswijze dient naam en adres van de indiener, datum en de reden(en) van de zienswijze te bevatten.

 

Valkenburg, november 2019

Naar boven