Verleende omgevingsvergunning uitgebreide voorbereidingsprocedure

Logo Venlo

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Venlo maakt bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht de volgende omgevingsvergunning heeft verleend:

Valuasstraat 26A te Venlo

Voor het oprichten van een parkeergarage

Kenmerk 1470612

InzageDe aanvraag, de omgevingsvergunning en de overige bijbehorende stukken liggen met ingang van vrijdag 15 november 2019 tot en met vrijdag 27 december 2019 gedurende zes weken op werkdagen in het Stadskantoor, Hanzeplaats 1 te Venlo, voor eenieder op afspraak ter inzage. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met het Klantencontactcentrum, telefoonnummer 14 077.

De bekendmaking van het besluit vindt eveneens plaats in de Staatscourant. De digitale versie is in te zien via de gemeentelijke website www.venlo.nl/plannen-ter-inzage. Dit geldt niet voor (bouw)-tekeningen. Deze zijn alleen analoog in te zien.

Daarnaast is de digitale versie in te zien via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl onder nummer: NL.IMRO.0983.OV201911VALUAS26A-VA01.

Beroepsclausule

Tijdens de periode van terinzagelegging kan alleen nog een belanghebbende die redelijkerwijs niet kan worden verweten met betrekking tot het voornemen geen danwel niet (tijdig) een zienswijze te hebben ingebracht, binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd, beroep instellen bij de sector Bestuursrecht van de rechtbank Limburg, locatie Roermond, postbus 950, 6040 AZ te Roermond. Het beroepschrift dient te voldoen aan de in de Algemene wet bestuursrecht daaraan gestelde eisen. De omgevingsvergunning treedt pas in werking als de beroepstermijn is verstreken. Indien onverwijlde spoed dit vereist, kan hangende de beroepsprocedure een voorlopige voorziening worden aangevraagd bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank Limburg locatie Roermond. In dat geval treedt de beschikking niet in werking voordat op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist.

 

Naar boven