ONTTREKKING OPENBAARHEID DEEL OEVERWEG TE VRIEZENVEEN

Logo Twenterand

Burgemeester en wethouders van Twenterand maken bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 29 oktober 2019 op grond van de Wegenwet heeft besloten tot een onttrekking van een deel van de Oeverweg te Vriezenveen aan de openbaarheid van het verkeer.

Het raadsbesluit en de situatietekening waarop het te onttrekken weggedeelte staat aangegeven, kunt u met ingang van 21 november 2019 gedurende een termijn van zes weken inzien via de gemeentelijke website. Verder kunt u gedurende de termijn van ter inzage legging op afspraak het papieren exemplaar van het besluit inzien in het gemeentehuis in Vriezenveen.

Het ontwerpbesluit heeft op grond van afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht gedurende een periode van zes weken ter inzage gelegen. Aan belanghebbenden is de mogelijkheid geboden binnen deze termijn mondeling of schriftelijk een zienswijze in te dienen. Tegen het ontwerpbesluit voor de beoogde onttrekking van de weg aan de openbaarheid zijn geen zienswijzen ingediend.

Beroep

Tijdens bovengenoemde ter inzage termijn van zes weken bestaat de mogelijkheid een schriftelijk beroepschrift in te dienen bij de rechtbank Overijssel, sector Bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB te Zwolle. Deze mogelijkheid staat open voor belanghebbenden die:

  • -

    tijdig hun zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht;

  • -

    aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest overeenkomstig afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht tijdig hun zienswijze bij de gemeenteraad naar voren te brengen.

 

Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Als er sprake is van een spoedeisende zaak, kunt u tegelijk met uw beroep een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank. Aan het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Vriezenveen, 20 november 2019

Burgemeester en wethouders van gemeente Twenterand

Naar boven