Kennisgeving Besluit genetisch gemodificeerde organismen milieubeheer, Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat

Beschikking op de aanvraag tot wijziging van de vergunning van Intervet International B.V. te Boxmeer (hierna: Intervet International), voor introductie in het milieu van genetisch gemodificeerde organismen

Op 11 november 2019 is door de Minister van Infrastructuur en Waterstaat de vergunning gewijzigd met kenmerk PorM/RB IM 10-004 van Intervet International voor de introductie in het milieu van genetisch gemodificeerde organismen krachtens het Besluit genetisch gemodificeerde organismen milieubeheer 2013.

Op 23 oktober 2019 had Intervet International een daartoe strekkende aanvraag ingediend. De wijziging betreft een toevoeging van orale toediening.

Procedure

Het verzoek tot wijziging van de vergunning van Intervet International is behandeld overeenkomstig het bepaalde in hoofdstuk 4 van de Algemene wet bestuursrecht.

Inzage beschikking

De aanvraag, de beschikking en de overige relevante stukken liggen vanaf 19 november 2019 op werkdagen ter inzage bij het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu, RIVM/VSP/Bureau GGO, Antonie van Leeuwenhoeklaan 9, Postbus 1, 3720 BA Bilthoven. De stukken kunnen daar ingezien worden van maandag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur na afspraak via telefoon of e-mail (tel. 030 – 274 27 93, e-mail: bggo@rivm.nl). De bezoeker dient zich met een geldig identiteitsbewijs te melden bij de receptie.

Deze kennisgeving, de beschikking en de bijbehorende stukken zijn ook beschikbaar op de internetpagina www.ggo-vergunningverlening.nl.

Bezwaar

Voor nadere informatie over dit besluit kunt u terecht bij Bureau GGO.

Tegen deze vergunning kunnen belanghebbenden op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen zes weken na verzending een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij de Minister. Het bezwaarschrift moet gezonden worden aan:

Ministerie van IenW

T.a.v. de Hoofddirectie Bestuurlijke en Juridische Zaken

Unit bezwaar en beroep

IPC 880

Postbus 20901

2500 EX Den Haag

Een bezwaarschrift moet zijn ondertekend en van een datum, naam en adres voorzien zijn. Bezwaarschriften per e-mail worden niet geaccepteerd. Er moet duidelijk worden aangegeven waarom tegen de vergunning, onder vermelding van het beschikkingsnummer, bezwaar wordt aangetekend.

Naar boven